Portfolio

Afvalmonsters

Onze afvalmonsters geloven dat een schone wereld een betere wereld is. Zij zijn de experts op het gebied van afval en helpen u graag bij uw situatie. Alles wat u op het gebied van afval wilt behalen kunnen zij realiseren. Of het nu gaat om educatie, promotie of bewustwording, de afvalmonsters zijn van alle markten thuis. Onze afvalmonsters kunnen zichtbaar opruimen, kennis op een leuke manier overbrengen, mensen bewust maken over afval, onderzoeken wat de bezoekers vinden en zelfs uw afvalstroom managen bij grote evenementen.

Hierbij zijn onze experts natuurlijk niet alleen, onze afvalmascottes Joep & Jasmijn dragen ook graag hun steentje bij. Daarnaast gebruiken onze activatiemedewerkers allerlei leuke spelelementen om hun kennis over te brengen op het publiek, denk hierbij bijvoorbeeld aan de afvalbaskets, het afvalrad en een afvalbakfiets. Liever de show stelen met coole fotomarketing? Dan nemen de afvalmonsters een photobooth, fotobord of hun eigen camera mee zodat iedereen een denkwaardig souvernir mee naar huis kan nemen of online kan delen.

Wilt u op een leuke manier kennis over afval overdragen: binnen uw gemeente, sportvereniging of school? Onze monsters komen langs en vertellen jong en oud van alles over de circulaire economie, het belang van scheiden en recyclen en hoe de zee in een plastic soep is veranderd. Wist u bijvoorbeeld dat een blikje drinken wel 50 jaar kan blijven liggen als niemand dat opruimt?
Wenst u een langdurig effect? Bekijk dan ook eens onze merchandise, van kleurboeken tot prulllenbakken en van bekers tot knuffels, alles in onze unieke afvalmonsterstijl zodat uw publiek de actie lang herinnert!

Dit concept is te boeken vanaf twee personen, gekleed in unieke afvalmonster stijl. Hierbij kunt u zelf aangeven wat uw doel is en wij helpen om de beste methode hierbij te vinden. Liever groots uitpakken? Wij kunnen maar liefst 150 afvalmonsters inzetten op uw evenement! Samen kunnen we kijken welke promotiematerialen het beste passen bij uw actie. Wilt u onze afvalmonster stijl aanpassen aan uw eigen stijl? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen al onze afvalexperts en materialen voorzien van uw boodschap en logo, echt maatwerk dus!

Kijk ook eens op www.afvalmonsters.com

Afvalmonsters