Portfolio

Unieke software tool

In samenwerking met verschillende partijen en programmeurs zijn we een aantal jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een unieke software tool. De mogelijkheden zijn eindeloos en compleet aan te passen bij verschillende projecten.

Zo is er een onderzoeksapplicatie waarbij men enquêtes kan afnemen via tablets en de data realtime in een grote dynamische web portal verzameld wordt. Het gehele systeem is geautomatiseerd, om zo efficiënt mogelijk betrouwbare resultaten te genereren waaruit een uitgebreide rapportage ontstaat. Verschillende vraagstellingen en grafieken, locatie controle via GPS, inloggen met verschillende rechten, een snelle database, data in de cloud, van afstand aan te passen enquêtes en een eigen rapportagemodule behoren tot de mogelijkheden. Telkens weer ontstaan er maatwerk enquêtes en data-output.

Daarnaast kunnen er allerlei opties worden toegevoegd zoals een foto of film applicatie, actieve koppelingen met sociale media, toevoegen van meerdere vragenlijsten en observaties en een eigen design per project of klant. Continu werken wij aan innovatie en het toevoegen van slimme functionaliteiten die er voor zorgen dat er makkelijker, sneller of slimmer onderzoek gedaan kan worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op.